+45 3539 3833

Kontakt os

CSR og IT - et godt par!

Hvordan parres CSR og web?

Hos Scandesign Media er viden og uddannelse lig med frihed. Derfor har vi med en samarbejdspartner i Ghana oprettet Scandesign Multimedia Institute i Accra, som skal hjælpe unge afrikanere med at få en bred forståelse og viden inden for webdesign og programmering. Da fremtiden byder på en konstant udvikling af internettets mange muligheder, forventer Scandesign Media, at instituttet vil hjælpe unge i Ghana med at blive en del af internettets fremtid.

Projektet

IT-verdenen er i rivende vækst, og det forventes ikke at stagnere foreløbig. Derfor startede vi i 2008 et projekt op i Ghana, der skal hjælpe unge afrikanere med at forstå internettets mange muligheder inden for webdesign og programmering.

At kunne hjælpe unge afrikanere og være med til at forme deres fremtid betyder meget for os. Vi føler, at det er vores pligt som virksomhed at hjælpe til, hvor vi kan. For hvert ungt menneske vi tilbyder en viden og forståelse for internettets verden, har vi gjort en forskel - og vi stopper ikke der. Det er en motivationsfaktor, der giver os mere blod på tanden og får os til at fortsætte med at hjælpe.

Ordet "fremtid" er et 'buzzword' for os. Vi lever i et vestligt samfund, hvor individet skaber sin egen identitet og fremtid. Vi sætter pris på den frihed, det giver os, og den taknemmelighed for, at vi lige landede her i Danmark, gør, at vi gerne vil hjælpe andre med at opnå samme frihed. Om ikke andet, så at blive hjulpet på vej med dette projekt.

CMS

At vælge den programmering, der passer til hjemmesidens funktionalitet, er central for en langsigtet kvalitet.

Design- og konceptudvikling

Vi hjælper med at designe og konceptudvikle jeres virksomheds hjemmeside og webshop.

Hosting

Alt afhængig af jeres webløsning, hoster vi jeres hjemmeside på enten et webhotel, en delt server eller en dedikeret server.

Samarbejdspartnere

MICROSOFT | ADOBE

KONTAKT OS

Ring til os på 35 39 38 33

Eller send os en mail. Vi kontakter Dem hurtigst muligt.

Kontakt

Kontakt