Gå til hovedindhold

SDM

Angulus

Angulus

Webshop

Opgaven

Angulus blev grundlagt for over 150 år siden og har altid været et 100% dansk designet. Mange vil nok genkende brandet for deres børnesko som i mange år har været trendsættende og et must til den modebevidste børnefamilie.
Men Angulus leverer også høj kvalitet til voksen mænd og kvinder, der bliver designet i Herlev og produceret på en familieejet fabrik af 130 stolte skomagere i Portugal.

Angulus havde i mange år en spæd tilværelse i deres online univers og ville udvide kendskabet og shopping oplevelsen yderligere.
Til udvikling af virksomhedens online univers valgte Angulus at gå med Scandesign til design, programmering og drift af platformen.

Løsningen

Scandesign Media har udviklet en B2C, B2B og B2A løsning baseret på Magento 2 med en fuld integration til erp systemet NAV Trim-it.

Dette blev opnået ved fælles workshops med Angulus for at opnå højeste kvalitet, som også kendetegner deres brand. Design workshops hvor Scandesign Medias egne UI/UX designere mødtes med Angulus’ teams for at forstå hvilke ønsker der var og dermed kunne iværksætte en cutting-edge løsning som tiltalte segmentet.

Og der var ikke kun behov for at please B2C segmentet, men også B2B og B2A (Business to Agent) var vigtige elementer i opgaveløsningen.

Derfor udarbejdede Scandesign Media og Angulus i fællesskab løsninger der var skræddersyede til deres agenter og B2B brugere.

Angulus
Angulus

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform i har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.