Gå til hovedindhold

SDM

Opgaven

Ole lynggaard er en elegant og eksklusiv smykkedesigner, der siden 1963 har leveret uovertrufne smykker til kongehuset, danskerne og resten af verden.

Ole Lynggaard havde et ønske om at opgradere deres webshop til Magento 2 PWA. Det nye site skulle nå ud til deres marked i 94 lande meget hurtigere og dermed løfte niveauet for deres kræsne brugere betragteligt.

Ole Lynggaard

Løsningen

Scandesign Medias opgave bestod i at løfte deres daværende platform til Magento 2 PWA for at have en fremtidssikret løsning der også sætter farten op på webshoppen.

Vores inhouse udviklerteam satte nye standarder inden for Magento 2 PWA løsninger i Danmark og det resulterede i et kæmpe ansigtsløft til Ole Lynggaards webshop.

Gennemsnitlig hastighed på sitet efter implementering

30% 38% 41% 8%
hurtigere hurtigere hurtigere hurtigere
i sydney i washington i tokyo i london

 

Ole Lynggaard
Ole Lynggaard

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform i har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.