Gå til hovedindhold

SDM

Press releases

Press releases

Press releases

OSF Global Services og Scandesign Media A/S danner strategisk e-handelsalliance

T- og e-handelsserviceudbyderen OSF Global Services bekendtgjorde i dag partnerskabet med IT- og designvirksomheden Scandesign Media A/S som en del af OSF's nydannede, globale handelsalliance.

Scandesign Media er en virksomhed med hovedkvarter i København med ekspertise inden for planlægning, udvikling og support af komplekse e-handelsplatforme for mellemstore og store internationale virksomheder. OSF Global Services er konsulent for og integrator af førende e-handelsplatforme.

Som en del af Alliancen vil partnerne udveksle både tjeneste- og marketingsupport. OSF vil nyde gavn af Scandesign Medias ekspertise i e-handelsprojektstyring og forretningsanalyse; og Scandesign Media vil drage fordel af OSF’s ekspertise inden for anskaffelse, implementering og integrering af e-handelsprojekter.

Partnerne vil samarbejde i marketingøjemed og deltage sammen i marketingkampagner og til events. Yderligere vil OSF anmode Scandesign Media om, som autoriseret integrationspartner, at yde support på e-handelsimplementering fra case til case.

Scandesign Medias indsats vil foreløbig fokusere på Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

Alle heri nævnte varemærker og firmanavne tilhører deres respektive ejere

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.