Gå til hovedindhold

SDM

d’Angleterre

Hotel d’Angleterre

Webshop

Opgaven

d’Angleterre havde et ønske om at tage deres fysiske Creations boutique og lægge den online, så deres mange gæster kunne bestille unikke produkter, blomster, oplevelser og gavekort direkte fra deres online shop.

d'Angleterre er måske danmarks mest berømte og prestigefyldte hotel, hvor kun det allerbedste er godt nok.
Og derfor passer samarbejdet med Scandesign Media perfekt.

Løsningen

Efter indledende møder hvor ønsker, muligheder og krav blev sat i rammer, påbegyndte vi processen med at udarbejde analyser, wireframes og implementere d'Angleterres elegante image i deres nydesignede webshop.
Vi designede og udviklede webshoppen på rekordtid og lancerede den med stor begejstring for kunderne. Med de mange nye bestillinger fik d'Angleterre både lettet arbejdstrykket i deres fysiske boutique og overrasket over hvor stor en success webshoppen fik.

d’Angleterre
d’Angleterre

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform i har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.