Gå til hovedindhold

SDM

magento-partner

Opgradér til Magento 2

Gør jeres digitale platform klar til at opdatere.
Vi kan hjælpe.

magento2-logo

Vi kan hjælpe 
med at opdatere til Magento 2

Vi starter med at gennemgå jeres eksisterende Magento 1 webshop for at få et overblik over, hvordan den er sat op.

Når vi sammen har fået styr på jeres data, begynder opsætningen af jeres nye Magento 2 platform.

Derefter begynder vi at rulle Magento 2 ud på en sideløbende platform, så vi ikke risikerer at lave ballade på jeres live-site.
Først når alt er gennemtestet til bunden går jeres nye Magento 2 site live.

kontakt os for mere info

Det betyder et skift fra Magento 1 til 2

Fra sommeren 2020 stopper Magento supporten af Magento 1. Det sker, da virksomheden nu har valgt at koncentrere deres energi om den nye og forbedrede e-commerce-platform, Magento 2.
Det betyder, at rigtigt mange firmaer nu vælger at overflytte deres webshop, og du bør overveje, om du skal følge trop.

Fordele og ulemper ved Magento-migration

På sigt vil du ikke kunne undgå at skifte fra M1 til M2. Det kan være en hård melding at sluge, da en migration fra én e-commerce-platform til en anden unægteligt er lidt af en proces, og man må erkende, at der skal lægges noget arbejde i det. At flytte din webshop betyder nemlig, at den i bund og grund skal skabes på ny. Vi hjælper dog med at bevare og overflytte dit data, så intet går tabt. Og husk, at din nuværende webshop vil være fuldt funktionel, mens arbejdet står på.

Men når skiftet er gjort, kan du begynde at nyde nogle af de mange fordele, der følger med Magento 2. Blandt andet kan du gøre brug af nye funktioner og features, og du vil løbende få adgang til endnu flere innovationer, som ikke vil være tilgængelige i Magento 1. På den måde kan du altid holde din webshop opdateret og moderne. Du vil også kunne benytte løsninger, der gør din webshop hurtigere, hvilket forbedrer købsoplevelsen og forhøjer konverteringsraten. Det skaber mere omsætning.
Sidst men ikke mindst bør du også se migreringen som en oplagt mulighed for at forbedre din webshop og implementere løsninger og designs, der løfter den op på et højere niveau.

Fortsæt på Magento 1

Det kan ikke anbefales, at du fortsætter med en Magento 1-webshop. Det skyldes ikke blot, at Magento 2 har mange fordele og forbedringer i forhold til 1’eren – det handler også om sikkerhed og databeskyttelse. Når supporten til Magento 1 stopper, vil platformen nemlig ikke længere gennemgå vigtige sikkerhedsopdateringer. Det resulterer i, at der på sigt kan komme nogle sikkerhedsbrister på din webshop. I værste tilfælde betyder det, at du bliver mere sårbar overfor hackerangreb, der kan skade både dig og dine kunder. Har du dog ikke ressourcerne til at foretage skiftet fra M1 til M2 lige nu, og fortsætter du derfor med at køre din webshop på den gamle platform, anbefaler vi derfor, at du jævnligt selv foretager sikkerheds-screenings af dit site.

kontakt os for mere info

magento2-box

3 vigtige grunde til at overveje Magento 2

At flytte din webshop fra en Migento 1- til en Migento 2-platform er unægteligt en proces, der vil kost både tid og penge. Men på sigt er det et essentielt skift for dig, dine kunder og din virksomheds succes. Og over tid vil det være en indbringende investering. Her er hvorfor.

 

01 Sikkerhedsniveauet på Magento 1 falder

Når Magento stopper for supporten af Magento 1 betyder det også, at de fremover ikke vil have fokus på at udvikle og opdatere sikkerheden herpå. Med tiden kan skabe nogle sikkerhedsbrister på din Magento 1-webshop, og i værste fald giver det plads til hackere, der er ude efter dine eller dine kunders oplysninger.

 

02 Vær med på den nyeste inden for online handel

Fremover er det kun Magento 2-brugere, der får adgang til nyudviklede moduler og innovationer. At migrere til Magento 2 er altså essentielt, hvis du fremover ønsker kunne følge med webshop-udviklingen. Det kan for eksempel dreje sig om muligheden for at inkorporere nye betalings- og leveringsmuligheder, der konstant bliver bedre og mere effektive.

 

03 Mulighed for hurtigere loading-hastighed

Undersøgelser viser, at din webshops loading-hastighed har stor indflydelse på, om dine besøgende gennemfører et køb. En for langsom loading-tid fører til utålmodighed, og så falder kunderne fra. Magento 2 har her den fordel i forhold til Magento 1, at den er kompatibel med PWA, hvilket kan gøre din hjemmeside hurtig og shopping-oplevelsen bedre. Det fører til en øget konverteringsrate.

Vi er certificeret

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

kontakt os for mere info

magento-badgesmagento-badges

Reference

Vores kundekreds og referencer spænder bredt. Det samme gør de løsninger vi har udarbejdet.
Brandingsites med envejskommunikation til dynamiske multifunktionssites
med masser af skiftende indhold er iblandt dem.

fiat-ref
×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.