Gå til hovedindhold

SDM

drupal banner

Vi er certificerede i Drupal

Vores inhouse-team af Drupal-eksperter er altid klar til at hjælpe

drupal-drop-icon

Hjælp til driften af Drupal 7?

Vi kan også hjælpe med at opdatere til Drupal 8, 9 og 10

Drupal 7 er et CMS (Content managemet system), der anvendes til udvikling af mange af de private og offentlige hjemmesider, som vi alle anvender dagligt.

Scandesign hjælper mange af vores kunder med drift og vedligeholdelse af Drupal 7, samt assistance med opgradering til Drupal 8, 9 eller 10, når det er relevant.
 

kontakt os for mere info

Gazellepris

Scandesign Media vinder Børsen Gazelleprisen i 2021 og 2022

Det er med stor stolthed og ære, at vi to år i træk har vundet den prestigefyldte Børsen Gazellepris. Priserne er en bekræftelse af vores ekspertise og innovation inden for vores felt, og et tydeligt tegn på vores engagement i at skabe vækst og udvikling.

Priserne giver os motivation til fortsat at stræbe efter at bane vejen for nye muligheder og fortsætte med at være en stærk medspiller i vores branche. Vi er dybt taknemmelige for denne anerkendelse og ser frem til fremtidige succeser, mens vi håber på at kunne fortsætter med at sætte nye standarder inden for vores felt.

Vi er certificeret

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Drupal 7 og 8. Certificeringerne sikrer vores kunder, at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

kontakt os for mere info

drupal-acquia

Reference

Vores kundekreds og referencer spænder bredt. Det samme gør de løsninger vi har udarbejdet.
Brandingsites med envejskommunikation til dynamiske multifunktionssites
med masser af skiftende indhold er iblandt dem.

dr-ref
×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.