Gå til hovedindhold

SDM

Magento

Sådan skabte vi et nyt online univers for d’Angleterre med Magento e-commerce

OM D'ANGLETERRE

Hotel d’Angleterre er med sine fem stjerner et af de mest eksklusive og prestigefyldte hoteller i Danmark. Hotellet huser bl.a. Michelin-restauranten Marchal og champagnebaren Baltazar. d’Angleterre, der blev opført i år 1755, er beliggende på Kongens Nytorv i København.

d'Angleterre
OPGAVEN

d’Angleterre kontakter Scandesign Media i 2017 med et ønske om en e-handelsplatform. Platformen skal indeholde salg af gavekort og produkter fra d’Angleterres fysiske Creations Boutique. I 2022 ønsker d’Angleterre at udvide deres gavekortløsning, med et gavekort, der kan bruges som et kreditkort med variable saldo.

LØSNINGEN

Efter indledende møder, hvor ønsker, muligheder og krav bliver sat i rammer, påbegynder vi processen med, at udarbejde analyser, wireframes og implementere d'Angleterres elegante image i den nydesignede webshop. Den nye e-handelsplatform, som er designet og udviklet i Magento, dækker tre områder: gavekort, salg af produkter og betalingslink.

EFFEKTEN

Den nye e-handelsplatform er blevet en stor succes hos d’Angleterre, hvilket har lettet arbejdstrykket i deres fysiske Creations Boutique. Med lanceringen af webshoppen, er salget af gavekort og produkter seksdoblet. Derudover vælger 60 % flere af kunderne en printselv-løsning af gavekort, i stedet for det fysiske gavekort, hvilket sparer d’Angeleterre for markante administrative omkostninger.

År som kunde
+5
Salg af gavekort og produkter
6-doblet
Stigning af digital anvendelse af gavekort
60 %
d'Angleterre
FREMHÆVEDE FUNKTIONER
Salg af hotellets produkter
I Magento har vi ligeledes udviklet den del af webshoppen, hvor d’Angleterres kunder kan købe forskellige produkter fra hotellets fysiske butik, Creations Boutique. Her sælger d’Angleterre produkter som, fx lysestager, te, blomster og gavekurve ved særlige lejligheder, som Valentines Day og Mors Dag.
Produkter d'Angleterre
Gavekort
I Magento implementerer vi et gavekortsystem, som håndterer alle gavekort, der bliver udstedt og indløst hos d’Angleterre. Gavekortene findes både i fysisk form og i virtuel form og er udviklet, så hvert gavekort har et unikt design. Et gavekort til fx restauranten Marchal har sit eget design. Ydermere kan gavekort købes til en bestemt ydelse, fx afternoon tea.
d'Angleterre Gavekort
Betalingslink
I e-handelsplatformen har vi udviklet et betalingslink i Magento. Med et betalingslink har d’Angleterres kunder mulighed for at betale for en ydelse på forhånd, eksempelvis hotelophold, selskabsudlejning og booking i restauranten Marchal. Ved hvert betalingslink, vedhæftes unikke beskrivelser og information, som svarer til den ydelse kunden har købt.
2022 – Nyt gavekort i Nets Prepaid
I 2022 udbygger vi d’Angleterres gavekortløsning i Magento med Nets Prepaid integration i forbindelse med åbning af deres nye konditori, Maison. Gavekortet kommer i plastikform og fungerer som et kreditkort, der kan bruges i en dankort-terminal. Kortet har en variable saldo, så kunderne selv bestemmer, hvor meget af kortets beløb, der skal bruges ad gangen.

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform I har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

Kontakt os

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.