Gå til hovedindhold

SDM

Design
Typo3

I 2021 lancerer vi ny datastruktur og nyt design for Hjort Knudsen

OM HJORT KNUDSEN

Hjort Knudsen er en dansk familieejet møbelproducent. De blev grundlagt i 1973 med udgangspunkt i innovation og godt håndværk. Hjort Knudsen designer, producerer og sælger til detailkunder i mere end 11 lande i Europa.

Hjort Knudsen
OPGAVEN

I 2015 kommer Hjort Knudsen til Scandesign Media med et ønske om en helt ny Typo3-hjemmeside tilegnet Hjort Knudsens forhandlere, der får navnet Pricelist.dk. I 2020, fem år efter første lancering, trænger Pricelist.dk til en opdatering. Hjort Knudsen ønsker et løft af det grafiske design og en opdatering af den måde data bliver importeret til hjemmesiden.

LØSNINGEN

Løsningen til Hjort Knudsens hjemmeside, Pricelist.dk, bliver delt op i to; Designfasen og integrationsfasen. De to faser kører sideløbende, da processerne kan skilles ad. Vi udvikler et helt nyt design til hjemmesiden, samtidig med, at vi udvikler en helt ny struktur af dataimport. For at effektivisere dataoverførslen, ændrer vi datastukturen fra import via CSV-filer til direkte dataimport fra Hjort Knudsens ax-system til MSSQL-database og MySQL-database (Typo3). Derudover udvikler vi en unik kundevisning og prisgenerator. Den nyeste hjemmesideopdatering bliver lanceret i efteråret 2021.

EFFEKTEN

Med en effektivisering af dataimport, er dataoverførsel hos Hjort Knudsen blevet hurtigere og mere stabil. Derudover har det nye design og implementering af kundevisning og prisgenerator gjort, at ekspeditionstiden for Hjort Knudsens forhandlere er reduceret markant. I stedet for at skulle finde et produkt og en pris i én stor database, kan sælgerne nu let finde de enkelte produkter, som kun de sælger.

Hjort Knudsen

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform I har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

Kontakt os

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.