Gå til hovedindhold

SDM

Magento

I 2018 overtog vi videreudvikling, drift og vedligeholdelse af Sweetdeal.dk

OM SWEETDEAL

Sweetdeal er et af Danmarks største deal-sites med over 1.000.000 besøgende om måneden. Med mere end 2000 aktive partnere, formidler Sweetdeal tilbud på fx restaurantbesøg, wellness-behandlinger og rejser.

Sweetdeal
OPGAVEN

Sweetdeal kontakter os i 2018, da Sweetdeal oplever udfordringer med deres daværende samarbejdspartner i Østeuropa. Sweetdeal ønsker at flytte deres videreudvikling, drift og vedligeholdelse af Sweetdeal.dk til en Magento-certificeret virksomhed i Danmark.

LØSNINGEN

Sammen med Sweetdeal planlægger vi det fremtidige samarbejde. Med hele teamet inhouse hos Scandesign Media, kan Sweetdeal kommunikere direkte med hele Magento-teamet på dansk, når der skal afholdes planlægnings- og strategimøder eller løses opgaver i samarbejde med de enkelte udviklere. Vi har ligeledes løbende udviklet nye funktioner for at effektivisere Sweetdeal.dk.

EFFEKTEN

Med et udviklings-team inhouse i København, har vi fået et tæt samarbejde med Sweetdeal. Sweetdeal kan nemt komme til os med projekter, og tilmed sidde fysisk med på sidelinjen, når vores udviklere arbejder på et Sweetdeal-projekt. Sweetdeal har været kunde siden 2018 og med vores hjælp med optimering af hjemmesiden, sender Sweetdeal mere end +500.000 nyhedsbreve ud til oprettede kunder.

År som kunde
+4
Udsendte nyhedsbrev pr. dag
+500.000
Sweetdeal
Carsten Blom-Hanssen

Carsten Blom-Hanssen

Owner

Vi har samarbejdet med Scandesign igennem flere år, og samarbejdet har levet fuldt op til vores forventninger og ønske om en fleksibel og professionel samarbejdspartner
FREMHÆVEDE FUNKTIONER
Opsætning af Varnish Caching (hastighed)
Med et ønske om at forbedre loadtid på Sweetdeal.dk, har vi konfigureret Varnish Caching i Magento. Varnish Caching øger hastigheden på hjemmesiden ved at fungere som en reverse-proxy; den information kunderne søger på Sweetdeal.dk bliver placeret foran webserveren. Her gemmes en kopi af sidevisningen, så kunderne ikke skal vente på en eventuel langsom server og serverens ydeevne forbedres dermed markant.
Varnish Caching
Cloud baseret hosting - load balancing
Ved at tilføje flere servere med load balancing, sikres kunderne en god oplevelse på Sweetdeal.dk. Dermed undgår Sweetdeal overbelastning på webserveren og hastigheden øges på hjemmesiden, hvilket er altafgørende for kundernes tilfredshed og dermed konvertering. I takt med Sweetdeals behov for yderligere kapacitet, kan flere servere installeres. Load balancing gør ydermere serverplatformen skalerbar.
Load balancing
Betalingsgateway
Scandesign Media har skiftet Sweetdeals betalingsgateway fra Bambora (tidligere Epay) til Reepay. Betalingsgateway sørger for, at pengetransaktioner foregår sikkert, at betalingen går igennem og ender ved den rette modtager.
Sweetsaver og kør-selv ferie
Med udvidelse af nye forretningsområder, har vi hjulpet Sweetdeal med at udvikle siderne; kør-selv-ferie og Sweetsaver. Ved kør-selv-ferie har vi etableret en integration med Risskov Bilferie så siden ligner en naturlig del af Sweetdeal.dk. Sweetsaver er derimod en samling af flere samarbejdspartnere og er derfor integreret op imod en række forskellige affiliate leverandører.

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform I har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

Kontakt os

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.