Gå til hovedindhold

SDM

typo3

Vi bygger hjemmesider og webshops i Typo3

TYPO3 er et open source CM-system, der har stor succes i Nordeuropa. Der er over 300.000 hjemmesider, som benytter CM-systemet. TYPO3 anvendes i dag af Philips, Ford, Samsung og mange flere.

kontakt os for mere info

Vores erfaring

 • +50

  Typo3
  projekter

 • +20

  Typo3 B2C
  projekter

 • +20

  Typo3 B2B
  projekter

 • +20

  Typo3 integration
  projekter

typo3

Hvad er Typo3?

TYPO3-systemet er nemt at bruge til at udgive og styre jeres virksomheds websider med - lige fra tekster, billeder, nyhedsbreve, nyheder, video, flash med videre. TYPO3 har ligesom andre CM-systemer en database, der gør det nemt at udgive og administrere indhold på hjemmesider.

Open Source

En af de betydelige fordele ved TYPO3 er, at det er licensfrit og med en åben kode, så I har fuld kontrol over jeres hjemmeside. Hjemmesiden kan derfor også hostes af en leverandør efter jeres eget valg.

Moduler

Der er mere end 4000 moduler til frit brug i TYPO3, og mange flere er på vej. Moduler gør det nemt for webudviklere at administrere og designe middelstore hjemmesider. Blandt udvidelserne er der blandt andet nyhedssystemer, shopsystemer, diskussionsfora med videre. Er der behov for et specialudviklet modul, kan det nemt udvikles for jer hos Scandesign Media.

kontakt os for mere info

Reference

Vores kundekreds og referencer spænder bredt. Det samme gør de løsninger vi har udarbejdet.
Brandingsites med envejskommunikation til dynamiske multifunktionssites
med masser af skiftende indhold er iblandt dem.

fck
×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.