Gå til hovedindhold

SDM

drupal banner

Drupal 8, 9 og 10

Vedligeholdelse og udvikling med PWA frontend

Gazellepris

Scandesign Media vinder Børsen Gazelleprisen i 2021 og 2022

Det er med stor stolthed og ære, at vi to år i træk har vundet den prestigefyldte Børsen Gazellepris. Priserne er en bekræftelse af vores ekspertise og innovation inden for vores felt, og et tydeligt tegn på vores engagement i at skabe vækst og udvikling.

Priserne giver os motivation til fortsat at stræbe efter at bane vejen for nye muligheder og fortsætte med at være en stærk medspiller i vores branche. Vi er dybt taknemmelige for denne anerkendelse og ser frem til fremtidige succeser, mens vi håber på at kunne fortsætter med at sætte nye standarder inden for vores felt.

Vi er certificeret

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Drupal 7 og 8. Certificeringerne sikrer vores kunder, at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

kontakt os for mere info

drupal-acquia

hvad-er-drupal

Hvad er Drupal?

Open Source

En af de betydelige fordele ved Drupal er, at Drupal er licensfrit og med en åben kode, så du har fuld kontrol over din hjemmeside. Hjemmesiden kan derfor også hostes ved en leverandør efter dit eget valg.  

Moduler

Der er udviklet flere tusinde moduler til Drupal, der kan anvendes uden betaling, og mange flere er på vej. Er der behov for et specialudviklet modul, kan Scandesign Media nemt hjælpe til med det.

kontakt os for mere info

Reference

Vores kundekreds og referencer spænder bredt. Det samme gør de løsninger vi har udarbejdet.
Brandingsites med envejskommunikation til dynamiske multifunktionssites
med masser af skiftende indhold er iblandt dem.

fiat-ref
×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.