Gå til hovedindhold

SDM

Design

Scandesign Media har løst mere end +50 opgaver for YouSee siden 2007

OM YOUSEE

YouSee er Danmarks største teleselskab med mere end 5 millioner kunder, fordelt på kabel-tv, bredbånd og mobiltelefoni. Sammen med over 150 tv-kanaler, distribuerer YouSee flere streamingtjenester, herunder Netflix, HBO Max, Viaplay og Disney+. YouSee er en del af Nuuday, som ejer ni brands i alt.

YouSee
OPGAVEN

YouSee har været kunde hos Scandesign Media siden 2007 og samarbejdet har ført til den rammeaftale vi har i dag. YouSees opgaver spænder over både små og store projekter. YouSee har i de løbende år også ønsket hjælp med en række opgaver, hvor konsulenter fra Scandesign Media over en længere periode har være placeret hos YouSee.

LØSNINGEN

Af de mange opgaver Scandesign Media har løst for YouSee, kan vi fremhæve webdesign til musiktjenesten; YouSee Play, design til YouSees selvbetjenings-app og migration af en stor del af YouSees løsninger til AWS. Derudover har vi hjulpet med alt fra hjemmesidedesign til kodning. Opgaverne har omfattet flere af Nuuday-koncernens brands, hvilket også gælder; Dansk kabel-tv, TDC og Nuuday.

EFFEKTEN

I løbet af vores samarbejde gennem de sidste 15 år, har Scandesign Media løst mere end +50 opgaver for YouSee, hvilket udgør over +7000 arbejdstimer.

År som kunde
+15
Opgaver
+50
Arbejdstimer
+7000
YouSee
FREMHÆVEDE FUNKTIONER
YouSee Play
I 2008 udvikler Scandesign Media det første design til musiktjenesten; YouSee Play (senere YouSee Musik). TDC, som ejede YouSee, har en idé om at gøre op med ulovlig download af musik, og vil i den forbindelse etablere en musiktjeneste, hvor kunder lovligt kan streame og downloade musik. Musiktjenesten, bliver den første af sin art i verden, som i 2010 overgår digitale musikmarkeder, både i Danmark og internationalt.
YouSee Play
Migration til AWS – Amazon Hosting
I forbindelse med, at YouSee ønsker at migrere en stor del af deres løsninger over på AWS får de en hurtigere, skalerbar og en af de mest sikre og fleksible cloud-løsning på marked. AWS er verdens største cloud-leverandør, hvorfor mange virksomheder vælger denne løsning.
AWS
Design til app-selvbetjeningsløsning
For at give YouSees kunder en forbedret brugeroplevelse på app-selvbetjeningsløsningen, bliver en af Scandesign Medias designere hentet ind. Med et nyt UX-design får selvbetjeningsappen en bedre funktionalitet, så det er nemmere for kunderne, at navigere rundt i appen. Vi giver også appen et æstetisk løft i de velkendte YouSee-farver med et bedre UI-design.
YouSee

Vi er certificeret Drupal og Magento bureau

Scandesign Media A/S er certificeret inden for Magento 1 og Magento 2. Certificeringerne sikrer vores kunder at opgaven bliver løst struktureret og med et fremadrettet perspektiv.

Vi er også certificeret inden for Drupal 7 og Drupal 8.
Uanset hvilken platform I har behov for, er vi mere end habile til at klare opgaven, med vores mange års erfaring inden for disse typer platforme.

kontakt os for mere info

mag-dru-badges

mag-dru-badges

Kontakt os

×

Skriv til os, så vender vi så tilbage hurtigst muligt.